Nüüd Rachel Zoe´i Eestis

 

rz_02-Seamless-Standing_0192_Rnd3-767x1024

Tuntumaid USA  A-list celebitite stilist ja brändi omanik Rachel Zoe´i mustrid ja siluetid on inspireeritud vintage stiilist.  Euroopaliku tundelaadiga kollektsioon pakub modernseid ja viimistletuid artikleid naisele, kes on trenditeadlik, armastab moodi ja hindab kollektsiooni funktsionaalset vastupidavust.

Tema püsiklientideks on  Keira Knightley, Cameron Diaz, Jennifer Garner, Kate Beckinsale, Eva Mendes ja  Anne Hathaway.

 

“My number one mantra with any body type; be it full figure, petite or somewhere in between; is to find confidence and comfort in your best assets…Fashion does not discriminate—no matter what your size, all women (and men) should look beautiful and embrace what they love most.” -Rachel Zoe

 

Sneak Peak sügis/talv 2015-2016  kollektsioonist

_10929104 _10513949

 

 

Roosikrantsi 16 Tallinn, ER Boutique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *