GANOR DOMINIC-One of a kind shoe

GANOR DOMINIC- Elegantne ja arhitektuuriline jalatsidisain.

 

GD1

Valmistatud Itaalia tehases käsitööliste poolt, mida omab perekond, kes on teinud jalanõusid aastast 1968.  Nende logo sümboliseerib kahe õe duot-sihikindel brändijuhataja Katherine ja loovam pool Anna.  Anna ja Katherine isa on inspiratsiooniks brändi nime taga. Kollektsioonid on inspireeritud klassikalisest muusikast, antiiksest Kreekast, kunstist ja romantismist.

 

GD2

 

My debut collection was inspired by Ancient Greek classical sculptures,” say Anna, who has always been fascinated by classical art and started to develop this theme during her final year at London College of Fashion, allowing her to win National Footwear Design Student Of The Year 2015 award, presented to her by Jimmy Choo.

 

sc-Ganor-Domonic (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *